06/11/2018

Prihaja igrana adaptacija mange Back Street Girls

Pri studiu Toei so včeraj razkrili, da manga Back Street Girls avtorice Jasmine Gyuh, ki je julija letos dobila adaptacijo v obliki animejske serije, sedaj dobi še igrano adaptacijo v obliki celovečerca, ki prihaja v japonske kinematografe 8. 2. 2019. Filmska različica mange nosi naslov Back Street Girls -Gokudols- (Back Street Girls -Yakuza Idols-).

Režijo filma je prevzel Keinosuke Hara (Kataomoi Spiral, Watashino Jinsei Nanoni), v njem pa igrajo Jin Shirasu, Reiya Masaki, Masato Hanazawa, Natsumi Okamoto, Ruka Matsuda, Akane Sakanoue, Tetsuya Sugaya, Nana Asakawa, Hitoshi Ozawa, Dori Sakurada, Ren Osugi in Kouichi Iwaki. Napovednik oz. dražilnik za filmsko adaptacijo si lahko ogledate spodaj.
Manga od 14. avgusta sicer izhaja tudi v angleškem jeziku, vendar jo založnik Kodansha Comics izdaja zgolj v digitalni obliki. V japonskem izvirniku pa je manga že zaključena, saj je izhajala v reviji Weekly Young Magazine založbe Kodansha od marca 2015 do 15. septembra letos, 6. junija pa je izšel 11. zvezek z zbranimi poglavji, tako da ima manga trenutno v tisku več kot 450.000 kopij.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...