17/11/2018

Prihaja nova animirana serija Devil May Cry

IGN je te dni poročal, da prihaja nova animirana adaptacija Capcomove popularne franšize video iger Devil May Cry, ki bo dobila podoben format kot animirana serija Castlevania, saj je izvršni producent te adaptacije prav tako Adi Shankar.

To pa še ni vse, saj je Shankar v intervjuju za IGN povedal tudi, da se bo Devil May Cry pridružil Castlevaniji v t. i. "bootleg multiverzumu". Medtem ko ni izdal ničesar drugega, pa je potrdil, da je pravice za animirano adaptacijo od Capcoma pridobil sam, saj noče, da hollywoodski uradniki uničijo še to zadevo.

Zaradi njegovega finančnega vložka bo Shankar tako imel nekoliko več kreativne svobode pri ustvarjanju tega deljenega vesolja in priznava, da pridobitev pravic za to franšizo video iger ne bi bila mogoča, če Castlevania ne bi bila tako uspešna. Hkrati je tudi hvaležen oboževalcem in dodaja, da brez njih ne bi imel službe.

Adi Shankar je ob tej priložnosti tudi na Twitterju objavil objavo, v kateri je napisal "Open for Business" (Odprto za poslovanje) in priložil zgornjo sliko. Celotno objavo pa si lahko ogledate spodaj.
Zaenkrat še ni znano, ali bo tudi ta animirana serija pristala na storitvi s pretočno vsebino Netflix, čeprav obstaja velika verjetnost, da bo, saj bo imela z animirano serijo Castlevania, ki je že dobila zeleno luč za 3. sezono, veliko skupnega. Nikakor ne smemo pozabiti, da eno franšizo video iger izdaja Konami, drugo pa Capcom, tako da v svetu video iger nikakor nista povezani, vendar pa imata obe veliko potenciala, da bi lahko soobstajali v istem vesolju.

Vir: IGN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...