23/11/2018

Smash City: Uničevanje mesta s spopadom Kaijujev in metanjem kock

Založnik WizKids načrtuje izdajo povsem nove igre, ki nosi naslov Smash City. Gre za igro spopadanja Kaijujev, polno akcije, ki jo založnik opisuje sledeče:
Vrzite svojo orjaško kocko s pošastmi proti vašemu nasprotniku, da izvedete uničujoč napad! Rušite mesta in širite požar, električne udare, strupene pline ter sevanje! Mečite avte in uničujte tanke! Povzročajte maksimalni pokol kot pravi Kaiju!
Za podiranje zgradb in napad vsega pred vami, morate dobro naciljati in zalučati orjaške kocke s pošastmi. Vsak Kaiju ima posebne moči in vsakemu je všeč določen tip energije. Svoje moči morate torej uporabiti čim učinkoviteje, da lahko porazite nasprotnike in razbijete mesto na koščke! Medtem ko vaš Kaiju uničuje mesto, prejemate SMASH! karte, ki jih lahko uporabite skupaj z vašimi posebnimi močmi, da premagate nasprotnika in zmagate igro!

V škatli boste našli 4 velike kocke s pošastmi iz pene, 1 zemljevid mesta, 3D zgradbe, vojaške ploščice, avtomobilske ploščice, tabele igralcev in SMASH! karte. Načrtovani izid namizne igre Smash City je marca 2019.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...