12/11/2018

Tretja sezona animeja Chihayafuru prihaja spomladi

Uradna spletna stran NTV je danes razkrila, da je v pripravi tretja sezona priljubljene animejske serije Chihayafuru, ki je v bistvu adaptacija istoimenske mange avtorice Yuki Suetsugu. Animejska serija bi naj premiero doživela aprila 2019 in bi se naj predvajala v programskem sklopu "AnichU".

Tudi režijo tretje sezone je prevzel dosedanji režiser Morio Asaka, produkcijo pa ima še vedno preko studio Madhouse. Vračajo se tudi trije glavni posojevalci glasov, in sicer Asami Seto kot Chihaya Ayase, Mamoru Miyano kot Taichi Mashima in Yoshimasa Hosoya kot Arata Wataya.

Prva sezona se je predvajala od oktobra 2011 do marca 2012 in je imela 25 epizod, druga sezona pa od januarja do junija 2013 in je prav tako imela 25 epizod. Obe sezoni sta se simultano predvajali tudi na Crunchyrollu, tako da lahko domnevamo, da si bo ponudnik s pretočno vsebino skušal pridobiti pravice tudi za predvajanje tretje sezone.
Suetsugu je svojo mango začela izdajati decembra 2007 v reviji Be-Love založbe Kodansha. 9. avgusta so pri založbi Kodansha izdali že 39. zvezekov z zbranimi poglavji, 40. zvezek pa pride na Japonskem v prodajo jutri. Manga je tako samo na Japonskem natisnjena v več kot 21 milijonov izvodih, v angleščini pa je na voljo zgolj v digitalni obliki.

Treba je tudi omeniti, da je manga navdihnila tudi igrane adaptacije, saj je marca 2016 izšel prvi celovečerec z naslovom Chihayafuru: Kami no Ku (Chihayafuru: Upper Phrase), mesec dni kasneje pa še drugi del z naslovom Chihayafuru: Shimo no Ku (Chihayafuru: Lower Phrase). Oba celovečerca ste si lahko ogledali tudi na naših lanskih novembrskih druženjih. Je pa 17. marca letos v japonska kina prišlo še tretje nadaljevanje z naslovom Chihayafuru: Musubi, ki si ga boste lahko ogledali na našem zadnjem letošnjem druženju, ki bo 24. novembra. Poleg celovečercev pa je na Hulu Japan od 20. februarja letos na voljo tudi igrana serija Chihayafuru -Tsunagu-, ki šteje vseg skupaj 5 epizod.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...