21/11/2018

Večer animejev in namiznih iger 19/2018

Pred vrati je še zadnji letošnji Večer animejev in namiznih iger, ki se bo odvijal v soboto, 24. 11. 2018, med 16. uro in polnočjo v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor. Na tokratnem dogodku si bomo najprej ogledali japonsko komično dramo Chihayafuru - Part III (Chihayafuru: Musubi), nato pa sledi prosto igranje namiznih iger in karaoke. Kot ponavadi, bomo ob igranju ponovno predstavili eno namizno igro. Tokrat je to Love Letter. Povrhu vsega pa bomo na tokratnem dogajanju imeli tudi karaoke, tako da boste lahko zapeli kakšno skladbo. Vstop na dogodek je še vedno prost.
Chihayafuru: Musubi je tretje nadaljevanje igrane adaptacije istoimenske mange, ki govori o dekletu Chihayi Ayase (Suzu Hirose), ki obožuje igro s kartami, imenovano Karuta. Tretje nadaljevanje se odvija dve leti po dogodkih iz prvih dveh filmov. Projekcija se bo predvajala z originalnim japonskim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi. Napovednik si lahko ogledate spodaj.
Tokratni program, ki smo ga pripravili za vas, je torej sledeči:
16:00 - 18:15
Projekcija filma Chihayafuru - Part III
18:15 - 23:59
Prosto igranje namiznih iger
18:30 - 23:59
Animoku karaoke
19:00 - 20:30
Predstavitev in igranje igre Love Letter

Spodaj še prilagamo fotoko, kje v Vetrinjskem dvoru nas najdete, hkrati pa vas tudi vabimo, da svojo udeležbo potrdite v dogodku na socialnem omrežju Facebook, in sicer tukaj.
Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...