Večeri družabnih iger na ŠTUK-u

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) in Štuk od ponedeljka, 3. 12. 2018, do četrtka 6. 12. 2018, pripravljata Večere družabnih iger na ŠTUK-u, ki bodo potekali med 16. in 20. uro. Poleg tega boste vsi sodelujoči lahko sodelovali v nagradni igri in osvojili privlačne nagrade. Organizatorji so objavili tudi dogodek na socialnem omrežju Facebook (tukaj) in o sami zadevi zapisali sledeče:
Let the board games begin!
December je odlična priložnost za preživljanje časa s prijatelji, ko smo notri na toplem, gremo na pijačko in poklepetamo. Kaj pa če bi to druženje še malo popestrili? Kaj praviš na dobre stare družabne igre?
Pridi z družbo na Štuka, izposodi si igro, naroči pijačo in se zabavaj! Druži se ob igrah, ki jih s prijatelji že dobro poznate, ali pa se naučite kaj novega. Ponujamo vse od klasičnih iger, kot so: Človek, ne jezi se, klasične igre s kartami, Enka, Activity ... kot tudi manj poznane, ali pa bolj zahtevne; Catan, Secret Hitler, Jungle Speed ...
Vsi udeleženci imate tudi priložnost sodelovati v nagradni igri in osvojiti privlačne nagrade!
Od vsake naročene pijače v tem času bo pa šel delež v dobrodelne namene, zato le ne odlašaj in naredi še nekaj dobrega za tiste, pomoči potrebnih.
Ti si na potezi!
Ker bo torej decembra z naše strani malce bolj pusto obdobje, kar se tiče različnih namiznih iger, saj se naši dogodki vračajo šele januarja, je to vsekakor dobrodošlo, saj boste tako lahko še dodatne 4 dni v decembru uživali ob namiznih igrah, morda osvojili kakšno nagrado, hkrati pa še naredili nekaj dobrega z nakupom pijače, od katere bo delež šel v dobrodelne namene.

Medtem pa bomo mi do januarja poskušali še nekoliko dopolniti našo zbirko in se naučiti pravila za igre, ki jih doslej še nismo predstavili zaradi pomanjkanja časa.

Komentarji