23/11/2018

Večeri družabnih iger na ŠTUK-u

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) in Štuk od ponedeljka, 3. 12. 2018, do četrtka 6. 12. 2018, pripravljata Večere družabnih iger na ŠTUK-u, ki bodo potekali med 16. in 20. uro. Poleg tega boste vsi sodelujoči lahko sodelovali v nagradni igri in osvojili privlačne nagrade. Organizatorji so objavili tudi dogodek na socialnem omrežju Facebook (tukaj) in o sami zadevi zapisali sledeče:
Let the board games begin!
December je odlična priložnost za preživljanje časa s prijatelji, ko smo notri na toplem, gremo na pijačko in poklepetamo. Kaj pa če bi to druženje še malo popestrili? Kaj praviš na dobre stare družabne igre?
Pridi z družbo na Štuka, izposodi si igro, naroči pijačo in se zabavaj! Druži se ob igrah, ki jih s prijatelji že dobro poznate, ali pa se naučite kaj novega. Ponujamo vse od klasičnih iger, kot so: Človek, ne jezi se, klasične igre s kartami, Enka, Activity ... kot tudi manj poznane, ali pa bolj zahtevne; Catan, Secret Hitler, Jungle Speed ...
Vsi udeleženci imate tudi priložnost sodelovati v nagradni igri in osvojiti privlačne nagrade!
Od vsake naročene pijače v tem času bo pa šel delež v dobrodelne namene, zato le ne odlašaj in naredi še nekaj dobrega za tiste, pomoči potrebnih.
Ti si na potezi!
Ker bo torej decembra z naše strani malce bolj pusto obdobje, kar se tiče različnih namiznih iger, saj se naši dogodki vračajo šele januarja, je to vsekakor dobrodošlo, saj boste tako lahko še dodatne 4 dni v decembru uživali ob namiznih igrah, morda osvojili kakšno nagrado, hkrati pa še naredili nekaj dobrega z nakupom pijače, od katere bo delež šel v dobrodelne namene.

Medtem pa bomo mi do januarja poskušali še nekoliko dopolniti našo zbirko in se naučiti pravila za igre, ki jih doslej še nismo predstavili zaradi pomanjkanja časa.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...