13/11/2018

Zadnja sezona Igre prestolov prihaja spomladi

HBO je danes na splet poslal kratek posnetek dogajanja iz prejšnjih sezon nadaljevanke Igra prestolov (Game of Thrones), ki je končno razkril, kdaj lahko pričakujemo osmo in hkrati tudi zadnjo sezono te izjemno popularne in uspešne nadaljevanke. Posnetek, ki si ga lahko ogledate spodaj, razkriva, da bo osma sezona prišla na male zaslone aprila 2019, kar je v skladu z vsemi dosedanjimi sezonami, razen s 7. sezono, ki je izšla julija 2017.
Če na kratko povzamemo dogajanje v prejšnji sezoni, je jasno, da je končni spopad med Daenerys (Emilia Clarke), ki je s svojimi zmaji in ogromno vojsko končno prispela v Zahodnje, Cersei Lannister (Lena Headey), ki je sedaj po smrti svojih otrok postala kraljica, in Kraljem noči (Vladimir Furdik v 6. sezoni), čigar vojska je prebila Zid in prosto koraka proti jugu, neizbežen.
Izvršni producenti osme sezone Igre prestolov so David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger in Bernadette Caulfield, soizvršni producenti Guymon Casady, Vince Gerardis, George R.R. Martin in Bryan Cogman ter producenti Chris Newman, Greg Spence in Lisa McAtackney. Ampak kot je že znano, to ni naš zadnji obisk Zahodnjega, saj je HBO dal zeleno luč za predzgodbo, ki se odvija 1000 let pred dogodki v Igri prestolov. Znano je že tudi, kdo bosta glavna igralca v tej novi avanturi, in sicer Naomi Watts in Josh Whitehouse.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Izšel je kratkometražni anime ALIEN: MONDAY

Ste se kdaj vprašali, kako bi znanstveno-fantastična mojstrovina Osmi potnik ( Alien ) režiserja Ridleyja Scotta izgledala v animejski obli...