24/04/2019

Anime Vinland Saga prihaja julija

Na uradni spletni strani za animejsko adaptacijo mange Vinland Saga, katere avtor je Makoto Yukimura, so danes objavili novi promocijski video za animejsko serijo, ki razkriva kar nekaj novih informacij. Tako poleg že znanih posojevalcev glasov razkriva še nekaj novih, navaja pa tudi, da bo animejska serija štela vsega skupaj 24 epizod. Promocijski video tudi razkriva premiero animejske serije, ki je načrtovana za 6. julij 2019. Novi promocijski video si lahko ogledate spodaj.

Novi posojevalci glasov, ki jih najavlja video so tako Naoya Uchida kot Askeladd, vodja vikinške tolpe, ki šteje 100 mož, Kensho Ono kot princ Canute, ki je drugi v liniji za danski prestol, Akio Ohtsuka kot general Thorkell, poznan po neverjetni postavi in moči, ter Hiroki Yasumoto kot Bjorn, veteran, ki pomaga Askeladdu voditi tolpo.

Na japonski televiziji bo anime sicer doživel premiero šele 7. julija na postaji NHK, bo pa se zato 6. julija predvajal na strani s pretočno vsebino Amazon Prime Video tako na Japonskem kot tudi v tujini. Premierna projekcija pa bo tudi na velikem platnu, in sicer v teatru Shinjuku Wald 9 v Tokiu. Na premieri bodo prisotni režiser Shuhei Yabuta in posojevalci glasov, kot so Shizuka Ishigami, Yūto Uemura in Kenichirou Matsuda.

Zgodba mange in animeja govori o Thorfinnu, sinu največjega vikinškega bojevnika, ki je priča smrti očeta pod roko plačanca Askeladda. Thorfinn v tem trenutku zapriseže, da bo maščeval očeta, in se zato pridruži Askeladdovi tolpi, da bo plačanca nekega dne izzval v dvoboj. A s to odločitvijo se kmalu znajde v vojni za angleško krono.
Vir: Uradna spletna stran za anime Vinland Saga, Comic Natalie, ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange CAT'S EYE prihaja letošnjo jesen

Francoska televizijska postaja  TF1 je s prvim uradnim napovednikom najavila igrano adaptacijo mange  Cat's Eye  mangakaja Tsukase Hōjō...