15/04/2019

Birthday Wonderland kmalu v japonskih kinih

Pri Warner Bros. Japan bodo 26. aprila 2019 v japonske kinematografe poslali animirani celovečerec z naslovom Birthday Wonderland (Chikashitsu kara no Fushigi na Tabi), ki je posnet po istoimenskem romanu Sachiko Kashiwabe, ki ga je prvič izdala leta 1988.

V sredini februarja so na splet poslali tudi napovednik za to animirano avanturo, ki se osredotoča na Akane Uesugi, ki jo mati Midori dan pred rojstnim dnem pošlje po darilo v antikvariat njene svobodomiselne tete Chi. Tam spozna nenavadnega moškega, poznanega kot Alkemist Hippocrates, ki jo imenuje "Zelena boginja" in jo skozi vrata v kleti odpelje na popotovanje v "Svet onkraj", kjer se je voda izsušila, drevesa pa izgubila svojo barvo. Vprašanje je samo, ali lahko s pomočjo tete Chi, Hippocratesa in njegovega vajenca Pipoja reši ta umirajoči svet. Napovednik si lahko ogledate spodaj.

Animejski celovečerec je režiral Keiichi Hara (Summer Days with Coo, Sarusuberi: Miss Hokusai),  scenarij zanj pa je spisala Miho Maruo (ColorfulSarusuberi: Miss Hokusai). Iz napovednika je tudi razvidno, da je za skladbo Wonderland, ki jo lahko slišimo v filmu, poskrbela pevka milet, saj lahko del te skladbe slišimo tudi v napovedniku.
Vir: MAL

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...