12/04/2019

Izšel dražilnik za 9. epizodo Vojne zvezd

Danes se je na spletu pojavil prvi dražilnik za novo nadaljevanje v sagi Vojna zvezd (Star Wars). To je sicer že deveti film iz sage o Skywalkerjih. Znan je že tudi celoten naslov te nove štorije, ki jo režira J. J. Abrams (Zvezdne steze, Vojna zvezd: Sila se prebuja). Ta bo preprosto  Star Wars: The Rise of Skywalker. Izid filma je načrtovan za 20. december 2019 v ZDA, v Sloveniji pa se lahko nadejamo, da ga bomo ugledali dan prej, torej 19. decembra 2019. Napovednik si lahko ogledate spodaj.

Stari znanci, ki smo jih videli v prejšnjih dveh filmih, se vsekakor vračajo. Bodo pa prisotni tudi novi in nekateri že poznani obrazi iz sveta Vojne zvezd. Tako se bodo Daisy Ridley, Adamu Driverju, Johnu Boyegi, Oscarju Isaacu, Lupiti Nyong’o, Domhnallu Gleesonu, Kelly Marie Tran, Joonasu Suotamoju in Billie Lourd pridružili še Naomi Ackie (Doctor Who), Richard E. Grant (Logan), Dominic Monaghan (Lord of the Rings), Matt Smith (Doctor Who) in Keri Russell (The Americans). V igralski zasedbi ne bodo manjkali niti Mark Hamill, Anthony Daniels in Billy Dee Williams, ki bo ponovno upodabljal Landa Calrissiana.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...