23/04/2019

Izšel napovednik za film Gemini Man

Na velika platna prihaja nov projekt režiserskega virtuoza Anga Leeja (Pijevo življenje, Prežeči tiger, skriti zmaj), ki se bo 11. oktobra 2019 začel predvajati v ZDA, pri nas pa bi naj v kinematografe prihrumel dan prej, torej 10. oktobra 2019. Govora je o filmu Gemini Man, v katerem v glavni vlogi nastopa Will Smith (Podli fantje, Ali).

Družbo mu v filmu delajo tudi igralska imena, kot so Clive Owen (Otroci človeštva, Postreli jih), Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, Umri pokončno 4.0) in Benedict Wong (Doktor Strange, Marsovec). Za distribucijo filma bodo poskrbeli pri Paramount Pictures, medtem ko so pri produkciji sodelovali Skydance Media, Overbrook Entertainment in Jerry Bruckheimer Films.

Na sam film bo sicer še treba nekoliko počakati, smo pa danes dobili uradni napovednik za to znanstveno-fantastično akcijsko dramo. Ogledate si ga lahko spodaj in se sami prepričate, kakšen se vam zdi prvi vtis filma glede na napovednik.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...