19/04/2019

Izšel novi napovednik za Hobbs & Shaw

Mišičnjak Dwayne Johnoson (Hitri in drzni 5, Jumanji: Dobrodošli v džungli) in pretepač Jason Statham (Prenašalec, Megalodon: Predator iz globin) se po osmi avanturi v franšizi Hitri in drzni (Fast & Furious) sedaj vračata s samostojnim filmom, ki se prav tako odvija v svetu Hitrih in drznih. Film preprosto nosi naslov Hitri in drzni: Hobbs in Shaw (Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw). Izid filma je načrtovan za 2. avgust 2019 v ZDA oz. 1. avgust 2019 v Sloveniji.
Film, ki ga je režiral David Leitch (Deadpool 2, Atomska blondinka), ima preprosto zgodbo, saj morata Hobbs in Shaw združiti moči, da pomagata Shawovi sestri Hattie (Vanessa Kirby) ustaviti genetsko izboljšanega zlikovca Brixtona (Idris Elba), ki želi nad človeštvo spustiti virus, ki je zmožen izbrisati polovico človeškega prebivalstva.

Včeraj zvečer je izšel tudi novi napovednik za to štorijo, ki nam da zelo jasno vedeti, da od filma lahko pričakujemo vratolomno in neverjetno akcijo, ki temelji že krepko na nemogoče, kar smo že tako ali tako vajeni iz same franšize Hitri in drzni. Vsekakor pa je film očitno začinjen s precejšnjo mero humorja z zbadanjem. Novi napovednik si lahko ogledate spodaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...