29/04/2019

Na Netflix prihaja serija Mr. Iglesias

Netflix je pred nekaj dnevi najavil, da se komik Gabriel "Fluffy" Iglesias vrača na storitev s pretočno vsebino, vendar v nekoliko drugačni vlogi. Stand-up komik tokrat ne bo nastopal pred polno dvorano oboževalcev, temveč bo igral v humoristični seriji Mr. Iglesias, ki prihaja na storitev 21. junija 2019. Prva sezona serije bo štela 10 epizod.
Gabriel Iglesias v tej seriji igra dobrosrčnega učitelja v javni srednji šoli, ki poučuje nadarjene dijake, ki jih je družba izobčila. Tako jim ne pomaga samo v boju proti pomočniku ravnatelja (Oscar Nuñez), ki jih ustrahuje, temveč tudi pri tem, da bi izkosristili ves svoj potencial.

V humoristični seriji, ki jo je ustvaril Kevin Hench (Last Man Standing, Cristela), igrajo tudi Sherri Shepherd, Jacob Vargas, Maggie Geha, Richard Gant, Cree Cicchino in Fabrizio Guido. Izvršni producenti serije pa so Gabriel Iglesias, Kevin Hench, Ron DeBlasio in Joe Meloche.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...