29/04/2019

Naslednje leto prihaja že 24. celovečerec o detektivu Conanu

V letošnji dvojni številki (številka 21 in 22) revije Weekly Shonen Sunday založbe Shogakukan so potrdili, da bo manga Detektiv Conan (Meitantei Konan), katere avtor je Gosho Aoyama, v letu 2020 prejela že 24. celovečerno animejsko adaptacijo.

Poleg tega so v junijski številki revije Shōnen Sunday S objavili tudi zadnje poglavje mange Detektiv Conan: Izgubljena ladja na nebu (Meitantei Konan: Tenkū no Rosuto Shippu), pri čemer gre za manga adaptacijo istoimenskega celovečernega animiranega filma iz leta 2010, ki je začela izhajati septembra lani. Manga je delo Yutake Abeja and Jirōja Marudena. To je bil 14. celovečerec v franšizi.

Hkrati so v junijski številki revije Shōnen Sunday S razkrili tudi, da bodo začeli izdajati mango Detektiv Conan: Vsiljevalec Zero (Meitantei Conan: Zero no Shikkounin), pri čemer gre za manga adaptacijo 22. celovečernega filma o tem izjemno popularnem detektivu. Ta film se je v japonskih kinih začel predvajati aprila 2018.

23. celovečerec z naslovom Detektiv Conan: Pest Modrega safirja (Meitantei Conan: Konjō no Fist)  se je na japonskem začel predvajati 12. aprila 2019 in je do danes zaslužil že nekaj več kot 3,5 milijarde jenov (pribl. 28,1 milijona €).

Vir: ANN, Weekly Shonen Sunday, Shonen Sunday S

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...