01/04/2019

Trgovina ANIGAME aprila praznuje 3. obletnico

Trgovina ANIGAME, ki se nahaja na Jakoministraße 8 v avstrijskem Gradcu, v mesecu aprilu praznuje 3 leta obstoja, tako da so v soboto, 13. aprila 2019, pripravili poslastico za obiskovalce. Poleg tega da bo trgovina odprta od 10. do 18. ure, boste lahko osvojili tudi lepo nagrado, povrhu pa so še pripravili kviz o animejih in igrah. V dogodku na socialnem omrežju Facebook, ki ga najdete tukaj, so zapisali sledeče:

Pozdravljeni, dragi anime in igričarski prijatelji tam zunaj!
ANIGAME bo star 3 leta, in to je treba proslaviti. Prav to bomo v soboto, 13. 4., tudi storili. V trgovini bo potekalo žrebanje kompleta XBOX ONE + IGRA, pri katerem lahko sodeluje vsakdo, ki se bo oglasil pri nas. Poleg tega smo odprti od 10. do 18. ure in bomo imeli obložene kruhke, ampak to še ni vse. Ob 18. uri se prične anime-igričarski kviz, zmagovalna ekipa pa prejme lepo nagrado. Oglasite se torej in praznujte ta dan z nami. Zelo se že veselimo ;)
Vaša ekipa ANIGAME
Če se torej kaj mudite po Gradcu na ta dan, ste vsekakor vabljeni, da se oglasite v njihovi trgovini, v kateri najdete široko paleto (bolj ali manj rabljenih) mang, DVD in Blu-Ray ploščkov, retro in sodobnih iger ter konzol in še marsikaj drugega.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...