17/04/2019

Večer animejev in namiznih iger 4/2019

Ker je preteklo soboto dogodek zaradi bolezni odpadel, se je njegovo dogajanje prestavilo na to soboto, 20. 4. 2019, ob 17. uri, ko se bomo ponovno zbrali v Vetrinjskem dvoru (projektni prostor Freske), Vetrinjska ulica 30, Maribor na 4. letošnjem Večeru animejev in namiznih iger. Tudi tokrat je vstop prost, svojo udeležbo pa lahko potrdite na socialnem omrežju Facebook.

Na tokratnem dogodku si bomo najprej ogledali kitajski animirani film BIG FISH & BEGONIA, ki se bo predvajal z originalnim kitajskim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi, po filmu pa bo sledilo prosto igranje namiznih iger, medtem ko se bomo na eni mizi skupaj učili pravila za namizno igro Krosmaster Arena, za katero načrtujemo prve tri vadbene sekvence, ki jih je vsega skupaj sedem.

Tako smo tokrat za vas pripravili program, ki je videti sledeče:
17:00 - 19:00
Projekcija animiranega filma BIG FISH & BEGONIA
19:00 - 23:59
Prosto igranje namiznih iger
19:30 - 23:59
Učenje igranja namizne igre KROSMASTER ARENA: Vadbene sekvence 1 - 3
Napovednik za tokratno projekcijo si lahko ogledate spodaj, pod njim pa najdete tudi fotko, na kateri je označeno, kje v Vetrinjskem dvoru nas najdete, da se ne boste izgubili.
Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...