27/05/2019

Večer animejev in namiznih iger 7/2019

To soboto, 1. junija 2019, ob 17. uri bomo v Vetrinjskem dvoru (projektni prostor Freske), Vetrinjska ulica 30, Maribor imeli posebno edicijo Večera animejev in namiznih iger, ki bo v celoti namenjena namiznim igram, saj je 1. junij letos Mednarodni dan namiznih iger. Vstop na dogodek je kot vedno prost.
Na dogodku bo torej potekalo prosto igranje namiznih iger, tako da boste lahko izbirali med klasičnimi igra, kot so Monopoly, Risk, Štiri v vrsto, Potapljanje ladjic, Uno itn., pa tudi širši javnosti nekoliko manj poznanimi igrami, kot so Firefly: The Game, Tokaido, Takenoko, Marvel Legendary, Gloom, Tsuro, Munchkin itn.
Svojo udeležbo na dogodku lahko potrdite tudi na socialnem omrežju Facebook, kjer smo prav tako ustvarili dogodek, do katerega lahko dostopate na tukajšnji povezavi. Pozivamo pa vas tudi, da lahko s sabo prinesete tudi lastne namizne igre in nam jih predstavite, če seveda želite, saj smo vedno pripravljeni odkrivati kaj novega.
Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...