11/06/2019

Večer animejev in namiznih iger 9/2019

V soboto, 15. 6. 2019, ob 17. uri bo v Vetrinjskem dvoru (projektni prostor Freske), Vetrinjska ulica 30, Maribor še zadnjič v juniju Večer animejev in namiznih iger, potem pa gremo na kratek premor do sredine julija. Zato smo se za zaključek prve polovice leta odločili organizirati majhen turnir s simbolično nagradico. Vstop na dogodek je kot vedno prost.
Turnir bo potekal v dveh korakih, in sicer:
  1. KVALIFIKACIJA: Igralo se bo tri različne igre, in sicer Carcassonne: Star Wars Edition (do 6 oseb), King of Tokyo (do 6 oseb) in Munchkin (do 6 oseb), vendar z nekoliko prilagojenimi pravili. Carcassone se bo igral sicer povsem normalno, medtem ko bo pri King of Tokyo treba upoštevati več dejavnikov (kdor prvi doseže 20 točk, kdor prvi umre itn.). Pri igri Munchkin pa bomo igrali na način, kdo konča igro prvi, kdo drugi itn. (če pridete na cilj kot prvi z učinkom vilinca, ste samodejno prišli na cilj drugi). Tako se lahko na turnir prijavi vsega skupaj 18 oseb. Iz vsake igre se bosta prva dva oz. trije najboljša/-i uvrstila/-i v finale, odvisno od prijavljenih za posamezno kvalifikacijsko igro.
  2. FINALE: Igrali bomo igro 6 NIMMT. Kdor torej zmaga tukaj, prejme glavno nagrado, ki je družabna igra D&D DUNGEON MAYHEM (slika zgoraj).
Tokratni program dogodka ponovno ne bo vključeval nobene projekcije, saj bo v celoti namenjen namiznim igram. Tako bo tokratno dogajanje sledeče:

17:00 - 23:59
Prosto igranje namiznih iger

19:00 - 23:59
Turnir v namiznih igrah

Svojo udeležbo na dogodku in turnirju lahko sporočite na dogodku na socialnem omrežju Facebook, in sicer na povezavi tukaj.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...