17/07/2019

Večer animejev in namiznih iger: Harry Potter Edition

To soboto, 20. 7. 2019, se pripravite na nekoliko daljši Večer animejev in namiznih iger, saj se bo dogodek odvijal od 10. ure zjutraj in bo v celoti posvečen Harryju Potterju oz. t.i. čarovniškemu svetu (Wizarding World).
Tako se bomo že nekoliko pred 10. uro začeli zbirati na Trgu generala Rudolfa Maistra v Mariboru in se pripravili na t.i. Harry Potter: Wizards Unite Community Day, ki bo igralcem te mobilne igre postregel z nekaj posebnostmi in se bo odvijal med 12. in 15. uro. Tako boste v tem času, če boste imeli vklopljen eliksir Barrufio's Brain za vse prejemali kar trojni XP, poleg tega pa bo v tem času tudi povečano število "traceov", še posebej tistih z Bradavičarko (Hogwarts). Tudi t.i. Dark Detectors bodo trajali dvakrat dlje kot običajno, če jih boste uporabili. Od 10. do 12. ure pa se bomo še najprej posvetili dogodku Potter's Calamity Brilliant Event, ki poteka sicer že od torka zvečer, vendar lahko vse izzive skupaj zaključimo, v kolikor še niste.
Vsekakor se nam lahko tudi pridružite na druženju ob kosilu v La Cantini v centru Maribora, nato pa bomo celotno dogajanje preselili v Vetrinjski dvor, Vetrinjska ulica 30, Maribor, natančneje v projektni prostor Freske, kjer bomo igrali namizno igro Harry Potter: Hogwarts Battle. Vsekakor bodo tudi na voljo druge namizne igre, ki jih bo mogoče igrati. Vstop pa je kot vedno prost.

Svojo udeležbo lahko potrdite v dogodku na socialnem omrežju Facebook (tukaj), tokratni urnik dogajanja, ki smo ga pripravili za vas, pa je torej naslednji:
 • 10:00 – 12:00
  Harry Potter: Wizards Unite - Potter's Calamity Brilliant Event
  (Trg generala Rudolfa Maistra)
 • 12:00 – 15:00
  Harry Potter: Wizards Unite - Community Day
  (Trg generala Rudolfa Maistra)
 • 15:00 – 17:00
  Kosilo in druženje
  (La Cantina Maribor Center)
 • 17:00 – 20:00
  Predstavitev in igranje namizne igre Harry Potter: Hogwarts Battle
  (Projektni prostor Freske, Vetrinjski dvor)
 • 17:00 – 23:59
  Prosto igranje namiznih iger
  (Projektni prostor Freske, Vetrinjski dvor)
Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...