06/11/2019

Dobili smo novi napovednik za Bad Boys for Life

Sredi januarja, natančneje 17. 1. 2020 v ZDA, pri nas pa že dan prej, prihaja tretje nadaljevanje Podlih fantov z naslovom Podli fantje za vedno (Bad Boys for Life).
Režija tokrat ni v rokah Michaela Bayja, temveč je to prevzela režiserska dvojica Adil El Arbi in Bilall Fallah. Scenarij za film sta spisala Joe Carnahan in Chris Bremner. Med igralsko zasedbo pa poleg Willa Smitha in Martina Lawrenca najdemo tudi igralce in igralke, kot so Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam in Joe Pantoliano.

Kot producenti so se pod film podpisali Jerry Bruckheimer, Will Smith in Doug Belgrad, medtem ko so izvršni producenti Barry Waldman, Chad Oman, Mike Stenson in James Lassiter.

Zgodba se ponovno osredotoča na policijsko dvojico Mikea Lowreyja (Smith) in Marcusa Burnetta (Lawrence). Prvi je končno postal policijski inšpektor, slednji pa je v krizi srednjih let. Dvojica je tik pred upokojitvijo, ampak na sceno pride albanski mafijski šef, ki se želi maščevati za bratovo smrt, ki sta jo povzročila ravno Mike in Marcus, tako da bo morala njuna upokojitev počakati.

Prvi napovednik za štorijo je sicer že izšel pred nekaj tedni, včeraj pa smo dobili še novi napovednik, ki nam ponudi še nekaj dodatnega video materiala. Tako si lahko čakanje na izid filma, ki pride na platna čez dobra dva meseca krajšamo s temi posnetki. Napovednik si lahko ogledate spodaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...