12/11/2019

Izšel je novi napovednik za film Sonic The Hedgehog

Igrani film Sonic The Hedgehog, ki prihaja na velika platna sredi februarja 2020 (14. februarja v ZDA, pri nas pa verjetno 13. februarja), sloni na priljubljeni seriji video iger podjetja Sega.
V tej igrani adaptaciji najhitrejši modri ježek v vesolju pride na Zemljo, kjer najde svoj novi dom. Spoprijatelji se s Tomom (James Marsden), s katerim se odpravita na avanturo, da rešita svet pred zlobnim Dr. Robotnikom (Jim Carey), katerega cilj je zavladati svetu.

Poleg Marsdena in Careyja v filmu nastopata še Tika Sumpter (Ride Along) in Ben Schwartz (Parks and Recreation), ki posoja glas Sonicu. Režijo animirano-igranega filma je prevzel Jeff Fowler, za katerega je to celovečerni režijski prvenec. Za scenarij pa so poskrbeli Josh Miller in Patrick Casey (12 Deadly Days) ter Oren Uziel (22 Jump Street).

Po kontroverznem in slabo sprejetem prvem napovedniku, v katerem so vsi kritizirali dizajn tega ježka, ki je bil res grozen, smo danes dobili novi napovednik s spremenjenim dizajnom, ki je veliko boljši od prejšnjega. To je bil tudi razlog, zakaj se je izid samega filma zamaknil v leto 2020. Novi napovednik si lahko ogledate spodaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...