11/11/2019

Napovednik za animirani film Scoob! je tukaj

Oboževalci risanke Scooby-Doo, Where are You!, ki smo jo vsi kot mladi radi gledali na televiziji, se lahko veselimo nove kinematografske avanture te priljubljene govoreče doge, saj prihaja na velika platna že sredi maja 2020, vendar v nekoliko spremenjeni obliki, kot smo bili te animiranke vajeni doslej. Scooby-Doo prihaja na velika platna v povsem računalniški animaciji, filmu pa bo naslov preprosto Scoob!
Režijo tokratnega animiranega celovečerca, ki se vrača na sam začetek, je prevzel Tony Cervone (Space Jam, Duck Dodgers), glasove pa posojajo naslednji igralci oz. posojevalci glasov: Kiersey Clemons (Neighbors 2: Sorority Rising) kot Dee Dee, Zac Efron (The Greatest Showman) kot Fred, Will Forte (Booksmart) kot Shaggy, Jason Isaacs (The Patriot, franšiza Harry Potter) kot zloglasni Dick Dastardly, Ken Jeong (Crazy Rich Asians, trilogija The Hangover) kot Dynomutt, Tracy Morgan (What Men Want) kot Captain Caveman, Gina Rodriguez (Deepwater Horizon, Jane the Virgin) kot Velma, Amanda Seyfried (Mamma Mia!, Ted 2) kot Daphne, Mark Wahlberg (The Fighter, The Departed) kot Blue Falcon in Frank Welker (franšiza Transformers) kot Scooby-Doo.

Čeprav bo na izid animiranega filma še treba počakati več kot pol leta, pa se je danes na splet prikradel prvi napovednik za to novo avanturo prijateljev, ki raziskujejo nenavadne primere v svojem kombiju The Mystery Machine. Ogledate si ga lahko spodaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...