27/01/2020

Netflix izdal napovednik za Ghost in the Shell: SAC_2045

Že dlje časa je znano, da na Netflix prihaja nova adaptacija mange Ghost in the Shell avtorja Shirowa Masamuneja. Nova adaptacija nosi naslov Ghost in the Shell: SAC_2045 in bo animirana v celoti računalniško. Danes pa je Netflix na splet splavil tudi prvi uradni napovednik, ki razkriva tudi mesec izida animirane serije. Animiriana kiberpunkovska avantura prihaja na storitev s pretočno vsebino aprila 2020, napovednik zanjo pa si lahko ogledate spodaj.

Založba Kodansha in studio Production I.G sta nastajanje animeja najavila že aprila 2017, pri čemer je že takrat bilo znano, da bosta režijo prevzela Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) in Shinji Aramaki (Appleseed, Space Pirate Captain Harlock). Anime bosta sestavljali dve sezoni po 12 epizod, pri čemer bo Kamiyama režiral prvo, Aramaki pa drugo sezono. Računalniško animirane like pa je zasnoval ruski ilustrator Ilya Kushinov (Birthday Wonderland).

Kar se tiče posojanja glasov, se vračajo tudi Atsuko Tanaka, Akio Ohtsuka, Kōichi Yamadera, Yutaka Nakano, Toru Ohkawa, Takashi Onozuka, Tarô Yamaguchi in Sakiko Tamagawa, ki so posojali glas likom, kot so Motoko Kusanagi, Batou, Togusa, Ishikawa, Saito, Paz, Borma in Tachikoma, v vseh prejšnjih adaptacijah, razen v Ghost in the Shell Arise.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...