25/01/2020

Pokemon: Mewtwo Strikes Back - Evolution prihaja na Netflix

Netflix si je pridobil pravice še za en japonski animirani celovečerec, in sicer računalniško animirano adaptacijo prvega filma o Pokemonih. Tako je, Pokemon: Mewtwo Strikes Back - Evolution prihaja na Netflix, in sicer že čez dober mesec.
Anime, katerega zgodba govori o legendarnem Pokemonu Mewtwoju, ki so ga znanstveniki ustvarili na osnovi fosila mitološkega Pokemona Mew, z namenom da ga uporabijo kot orodje uničenja, a se bitje začne zavedati svojega izvora in sovražiti svoje človeške stvaritelje, proti katerim se odloči skovati maščevanje, prihaja na storitev s pretočno vsebino 27. februarja 2020. Ta datum nikakor ni naključje, saj na ta dan vsako leto poteka t.i. Dan Pokemonov (Pokemon Day), ki obeležuje datum izida prvih dveh iger o Pokemonih, t.i. Pokemon Red and Green, daljnega leta 1996 na takratni ročni konzoli Game Boy.

Te dni so na Netflixu izdali tudi napovednik, ki pa je angleško sinhroniziran. Anime bo tako na voljo v originalnem japonskem tonskem zapisu in angleški sinhronizaciji, vseboval pa bo med drugim tudi angleške podnapise. Napovednik si lahko ogledate spodaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...