21/10/2021

Anime MOB PSYCHO 100 dobi tretjo sezono

Pri Warner Bros. Japan in studiu BONES so včeraj najavili, da delajo na tretji sezoni adaptacije mange MOB PSYCHO 100, katere avtor je ONE, trenutno poznan predvsem po svoji mangi One Punch Man. Studio BONES je ob tej priložnosti pripravil tudi kratek promocijski video, ki najavlja tretjo sezono, preprosto imenovano MOB PSYCHO 100 III. Tvit s tem posnetkom si lahko ogledate spodaj. Datum, kdaj bo tretja sezona doživela svojo premiero, zaenkrat še ni znan.

Znano pa je to, da se kot posojevalci glasov vračajo Setsuo Ito, Takahiro Sakurai, Akio Ohtsuka, Miyu Irino in Yoshitsugu Matsuoka, ki bodo ponovno posojali svoje glasove likom, kot so Shigeo "Mob" Kageyama, Arataka Reigen, Ekubo, Ritsu Kageyama in Teruki Hanazawa. Poleg posojevalcev glasov pa se vračajo tudi Hiroshi Seko, ki bo ponovno odgovoren za kompozicijo animejske serije, Yoshimichi Kameda kot načrtovalec likov, Kazuhiro Wakabayashi kot zvočni direktor in legendarni filmski ter animejski skladatelj Kenji Kawai (Ghost in the Shell, igrana duologija Gantz), medtem ko je prejšnji režiser Yuzuru Tachikawa sedaj naveden kot izvršni režiser, režijski stolček pa je od njega prevzel Takahiro Hasui (Bungo Stray Dogs).

Vir: ANN 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange CAT'S EYE prihaja letošnjo jesen

Francoska televizijska postaja  TF1 je s prvim uradnim napovednikom najavila igrano adaptacijo mange  Cat's Eye  mangakaja Tsukase Hōjō...