17/10/2021

Druga polovica zadnje sezone Attack on Titan se vrača januarja

Animejska serija Attack on Titan (Shingeki no Kyojin), posneta po istoimenski mangi avtorja Hajimeja Isayame, se približuje zaključku, saj nas naslednje leto čaka še nekaj zadnjih epizod. Čeprav še trenutno ni jasno, koliko epizod animejske serije je še pred nami, pa je dejstvo to, da se je manga že zdavnaj zaključila, ampak če ne prebirate radi stripov in si raje ogledate animeje, potem je vsekakor to vzpodbudna novica, saj se bo animejska serija zaključila popolnoma enako kot manga, kar pri marsikaterem animeju ni tako.

Anime Attack on Titan trenutno šteje vsega skupaj 75 epizod, te dni pa smo dobil novi dražilnik, ki najavlja, kdaj bomo dočakali premiero 76. epizode. Ta se bo na japonski televiziji in storitvah s pretočno vsebino začela predvajati v nedeljo, 9. januarja 2022. Tudi drugi del zadnje sezone bo izšel pri studiu MAPPA, ki je za zadnjo sezono prevzel postopek animacije od WIT Studia. Čeprav so številni oboževalci bili skeptični glede kakovosti animacije, studio MAPPA nikakor ni razočaral, saj je naredil vizualno in pripovedno odlično animejsko adaptacijo mange.

Če animejski seriji niste sledili in nimate volje nadoknaditi 75 zamujenih epizod, vas lahko razveseli tudi novica, da bo televizija NHK od 25. oktobra 2021 predvajala tudi 6 posebnih kompilacijkih epizod, vključno s 3 posebnimi epizodami, ki se bodo osredotočale na Levija, Annie in Mikaso. V tem trenutku še zaenkrat ni znano, ali bo te epizode predvajala tudi katera storitev za pretočne vsebine, kot je na primer Crunchyroll.

Vir: Polygon

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...