21/10/2021

Izšel napovednik za igrano adaptacijo igre UNCHARTED

Serija video iger Uncharted velja za eno najpopularnejših franšiz na konzolah PlayStation, in kot je bilo že lep čas znano, se bo k seriji iger sedaj pridružila še igrana adaptacija, kjer Nathana Draka upodablja Tom Holland (Spider-Man: Homecoming, The Impossible), režijo filmske adaptacije pa je prevzel Ruben Fleischer (Venom, Zombieland). Med drugim v filmu nastopajo tudi Mark Wahlberg kot Viktor "Sully" Sullivan, Sophia Ali kot Chloe Frazer, Antonio Banderas, Tati Gabrielle idr.

Izid filma se je v zadnjih dveh letih neprestano spreminjal, sama produkcija pa je prestajala pravi produkcijski pekel, a je na koncu vendarle nekako uspela dobiti vse potrebne akterje za zagon snemanja, tako da je premiera filma trenutno načrtovana za 17. februar 2022 (datum je prilagojen glede na predvideno slovensko premiero). Danes pa smo dobili tudi prvi uradni napovednik za to akcijsko avanturo, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Poleg same najave filma pa napovednik najavlja še nekaj drugega, in sicer izid "remastered" različic špilov Uncharted 4: A Thief's End in Uncharted: The Lost Legacy za konzolo PS5 in PC. Ti "remastered" različici bi naj izšli zgodaj v letu 2022.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...