13/10/2021

Znan datum premiere animejske serije Blade Runner: Black Lotus

Crunchyroll je na svoji okrogli mizi na konvenciji New York Comic Con v četrtek razkril datum premiere njihove originalne animejske serije Blade Runner: Black Lotus. Animejska serija se bo tako začela predvajati na tej animejski storitvi s pretočno vsebino v soboto, 13. novembra 2021, in sicer s kar dvema epizodama. Kot je že znano, bo animejska serija imela vsega skupaj 13 epizod. Pri Crunchyrollu so ob tej priložnosti izdali tudi novi napovednik in plakat.

Zgodba animejske serije je sicer postavljena med oba igrana filma, vendar se odvija po kratkem animiejskem filmčku Blade Runner: Black Out 2022, ki je prav tako izšel na storitvi Crunchyroll. Animejska serija bo na voljo tako v originalnem japonskem tonskem zapisu kot tudi v angleški sinhronizaciji, med glasovi pa se najdejo naslednji talenti (angleško/japonsko): Jessica Henwick/Arisa Shida kot Elle, Will Yun Lee/Shinshū Fuji kot Joseph, Samira Wiley/Takako Honda kot Alani Davis, Brian Cox/Takaya Hashi kot Niander Wallace Sr, Wes Bentley/Takehito Koyasu kot Niander Wallace Jr, Josh Duhamel/Taiten Kusunoki kot Marlowe, Peyton List/Yoshiko Sakakibara kot Josephine Grant, Stephen Root/Hochu Otsuka kot Earl Grant, Barkhad Abdi/Takayuki Kinba kot Doc Badger, Gregg Henry/Masane Tsukayama kot Senator Bannister, Henry Czerny/Akio Nojima kot Doctor M, Jason Spisak/Kazuki Yao kot Hooper.

Režiserja te 13-delne animejske serije sta Shinji Aramaki (Ultraman, Appleseed) in Kenji Kamiyama (Ultraman, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex), ki sta sodelovala že pri animejih Ultraman in Ghost in the Shell: SAC_2045. Kreativni producent je Shinichiro Watanabe (Cowboy Bebop, Samurai Champloo), medtem ko so izvršni producenti Andrew Kosove, Broderick Johnson, Laura Lancaster in Al-Francis Cuenca iz Alcon Entertainmenta.


Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...