11/11/2021

Animejska serija Aggretsuko se vrača s 4. sezono decembra

Animejska serija Aggretsuko govori o 25-letni rdeči pandi Retsuko, zaposleni v računovodskem oddelku svojega sanjskega podjetja, ki od nadrejenih in sodelavcev začne prejemati vedno bolj nemogoča opravila. A ker jim nikoli ne ugovarja, mora vse te negativne občutke nekje sprostiti, tako da se vedno sama odpravi na karaoke, kjer poje death metal.

Prva 10-delna sezona animejske serije je na storitvi s pretočno vsebino Netflix izšla aprila 2018, vendar se je sam lik pojavil na japonski televiziji že prej v sklopu sobotnega jutranjega programa Ō-sama no Brunch na televizijski postaji TBS. Druga sezona je nato sledila junija 2019, tretja pa avgusta 2020.

Te dni pa smo končno dobili tudi novi napovednik za četrto sezono, ki prihaja na že prej omenjeno storitev s pretočno vsebino 16. decembra 2021. Napovednik za novo sezono te animirane štorije si lahko ogledate spodaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange CAT'S EYE prihaja letošnjo jesen

Francoska televizijska postaja  TF1 je s prvim uradnim napovednikom najavila igrano adaptacijo mange  Cat's Eye  mangakaja Tsukase Hōjō...