21/01/2024

Barvanje figuric v Mariboru

Društvo Amulet D20 vas v soboto, 17. 2. 2024, ob 15. uri vabi v Kulturni inkubator, Koroška cesta 18, Maribor na barvanje figuric. Vstop na dogodek je kakopak prost, vabljeni pa ste vsi navdušenci nad čopiči, barvami in figuricami, da se potopite se v svet barv, ne glede na to, ali ste izkušeni ali šele začenjate svojo pot v tem hobiju.


Pridružite se jim torej na nepozabnem dnevu navdiha, druženja in čistega umetniškega užitka. Pustite domišljiji prosto pot in se popolnoma potopite v fantazijsko vzdušje, tako da pridite okrašeni s fantazijskimi rekviziti in oblekami! Zagotovo ne boste edini.

Na voljo bo torej barvanje figuric, igranje namiznih iger in gosti presenečenja. Dobrodošla so tudi pijača in prigrizki, da se jih podeli med sabo. Lahko tudi kaj spečete, kar je tudi ustvarjanje! Sprejemajo tudi prostovoljne prispevke, ki jim omogočajo organizacijo takšnih dogodkov.

Svojo udeležbo lahko potrdite v njihovem dogodku na družbenem omrežju Facebook, in sicer TUKAJ.

Vabljeni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...