20/06/2024

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns, ki je leta 2010 prvotno izšla na konzoli Nintendo Wii, leta 2013 pa dobila še posodobljeno različico za Nintendo 3DS, naslednje leto dobila HD različico na konzoli Nintendo Switch. Točen datum izida te nove različice je načrtovan za 16. januar 2025.

Ta vizualno posodobljena različica bo poleg osnovne igre, kakršno poznamo s konzole Wii, vsebovala tudi dodatne stopnje, ki so bile na voljo pri različici za konzolo 3DS. Povrhu bo vsebovala tudi kooperativni način igranja za dva igralca.

Nintendo je pred tem leta 2014 na konzoli Nintendo Wii U izdal doslej zadnjo igro iz franšize Donkey Kong Country (DKC), in sicer Donkey Kong Country: Tropical Freeze, ki je nato maja 2018 izšla v posodobljeni različici tudi na konzoli Nintendo Switch, kjer smo igralci dobili možnost, da igramo igro kot Funky Kong.

Vir: ANN, Nintendo Direct

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange CAT'S EYE prihaja letošnjo jesen

Francoska televizijska postaja  TF1 je s prvim uradnim napovednikom najavila igrano adaptacijo mange  Cat's Eye  mangakaja Tsukase Hōjō...