12/06/2024

Izšel je dražilnik za 2. sezono animirane serije Arcane

Kot je že nekaj časa znano, se novembra letos na pretočnik Netflix z 2. sezono vrača že težko pričakovana animirana serija ARCANE, ki sloni na priljubljeni video igri League of Legends založnika Riot Games. Danes smo še dobili tudi uradni dražilnik za prihajajočo sezono, ki razkriva, da bo 2. sezona hkrati tudi zadnja sezona za to animirano avanturo. Dražilnik si lahko ogledate spodaj.

Štorija se osredotoča pretežno na izvor likov Vi (Hailee Steinfeld) in Jinx (Ella Purnell), ki sta bili potegnjeni v neusmiljeni boj za oblast med utopijskim mestom Piltover in zatiranim podzemeljskim mestom Zaun. Poleg Steinfeldove in Purnellove med posojevalci glasov najdemo še imena, kot so Katie Leung (Caitlyn), Reed Shannon (Ekko), Amirah Vann (Sevika), Mick Wingert (Heimerdinger), Ellen Thomas (Ambessa) in Brett Tucker (Singed).

1. sezona je leta 2022 pobrala kar 4 nagrade Emmy, vključno z najboljšim animiranim programom, in zmagala v kar 9 kategorijah na podelitvi nagrad Annie, vključno z najboljšim scenarijem in najboljšo režijo. Tudi na podelitvi The Game Awards je prejela nagrado za najboljšo adaptacijo. Ali bo tudi druga sezona prepričala gledalce, pa bo jasno šele novembra.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Izšel je kratkometražni anime ALIEN: MONDAY

Ste se kdaj vprašali, kako bi znanstveno-fantastična mojstrovina Osmi potnik ( Alien ) režiserja Ridleyja Scotta izgledala v animejski obli...