11/06/2024

Prihaja igrana adaptacija mange Cells at Work!

Japonski Warner Bros. Entertainment je danes izdal prvi dražilnik za igrano adaptacijo mange CELLS AT WORK, katere avtorica je Akane Shimizu. Manga je izhajala med leti 2015 in 2021 ter šteje vsega skupaj 6 zvezkov z zbranimi poglavji. Leta 2023 je dobila celo nadaljevanje z naslovom Cells at Work! Muscle, ki trenutno šteje 2 zvezka z zbranimi poglavji, medtem ko še nova poglavja vedno izhajajo.

V filmu, ki ga režira Hideki Takeuchi (igrane adaptacije Nodame Cantabile, Thermae Romae, Fly Me to Saitama), bo kot Rdeča krvnička nastopila Mei Nagano (My Broken Mariko, Rurouni Kenshin, Peach Girl, Burn the House Down, Teasing Master Takagi-san), kot Bela krvnička pa bo nastopil Takeru Satō (igrana adaptacija Rurouni Kenshin, Inuyashiki, Bakuman, Ajin).

Igrani film prihaja na japonska velika platna decembra letos, dražilnik za to igrano adaptacijo z angleškimi podnapisi pa si lahko že danes ogledate spodaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...