11/07/2024

Manga SANDA kmalu prejme animejsko adaptacijo

Na japonske male zaslone kmalu prihaja še ena animejska adaptacija mange avtorice Paru Itagaki, poznane predvsem po mangi BEASTARS, ki je dobila tudi istoimensko animejsko serijo, katera konec letošnjega leta prejme še zadnjo sezono. Govora je o animejski adaptaciji mange SANDA, ki jo bodo v animejsko serijo adaptirali pri studiu Science SARU (DAN DA DAN, Inu-Oh), katerega ustanovitelj je priznani animejski režiser in producent Masaaki Yuasa.

Informacija o prihajajoči animejski seriji prihaja neposredno z uradne spletne strani za serijo in uradnega računa na platformi X (nekdanji Twitter), kjer lahko najdete tudi promocijsko dražilno grafiko, ki jo vidite desno.

Na spletni stran Anime News Network štorijo opisujejo sledeče:

"Nekonvencionalna akcijska herojska manga o Božičku" pripoveduje zgodbo o odraslih in otrocih v bližnji prihodnosti, ki se soočajo z upadom rojstev. Navaden fant z imenom Sanda izve, da ga sošolec Shiori Fuyumura hoče ubiti zaradi pogrešanega prijatelja in določenega "prekletstva", ki ga prenaša.

Avtorica je mango SANDA, ki se je pred kratkim zaključila, začela izdajati julija 2021 v reviji Weekly Shonen Champion založbe Akita Shoten. 7. junija letos je na japonske knjižne police prišel 14. zvezek z zbranimi poglavji, 15 zvezek, ki bo tudi zadnji, pa bi naj izšel 7. avgusta letos.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

MokuMatsuri Halloween Special - program

V soboto, 26. oktobra 2024, od 11. do 21. ure in v nedeljo, 27. oktobra 2024, od 11. do 18. ure se bo Kulturni inkubator na Koroški cesti ...