30/05/2014

Animoku druženj in projekcij ne bo tudi v juniju


Četrtkova druženja s projekcijami so bila nekak naša stalnica, ampak zaradi težav, ki so nastale s strani MKC Maribor, se situacija glede Kulturnega Inkubatorja, kjer so naša četrtkova druženja potekala, zaenkrat še vedno ni uredila. Vsaj nobenih informacij nismo dobili posredovanih glede tega.
Ker osebno trenutno nimam pretirano dosti časa se ubadati s temi zadevami, sem se odločil, da tudi v mesecu juniju ne bo četrtkovih druženj. Kino druženja v ponedeljek ali torek še vedno ostajajo, poleg tega pa se konec meseca junija začne tudi festival Lent, tako da druženj tako ali tako ne bo primanjkovalo.
Ker torej četrtkovih druženj ni, smo se odločili, da se bomo udeleževali druženj ATTM (Anime Tea Time Maribor), tako da vse člane naše skupine lepo vabimo, da se nam kdaj pa kdaj pridružijo kak petek v parku ali kavarni Astoria, kjer se ATTM-jevci dobivajo, če je zunaj slabo vreme.

O vseh nadaljnjih zadevah glede druženj s projekcijo se bomo ubadali v juliju, zaenkrat pa stanje ostaja takšno, kakršno je.

Hvala za razumevanje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...