28/05/2014

Brave Story in Welcome to the Space Show na Super RTL


V soboto, 31. maja 2014, bosta na nemškem televizijskem kanalu Super RTL spet dva animejska celovečerca. Ob 20:15 si boste tako lahko ogledali fantazijsko dogodivščino BRAVE STORY in ob 22:20 zf dogodivščino WELCOME TO THE SPACE SHOW.
Prvi anime, Brave Story, govori o 11-letnem Wataruju, čigar svet se je porušil. Oče je zapustil družino, njegova mati pa je omedlela in leži v bolnišnici. Nekega dne mu prijatelj Mitsuru pove za skrivnostni svet, v katerem človek lahko spremeni usode. Wataru v tem vidi veliko priložnost, saj si želi, da bi vse bilo, kot je bilo prej. Odpravi se skozi skrivnostna vrta, ki vodijo v ta drugi svet, kjer pa se mora soočiti s številnimi nevarnostmi, če želi priti do boginje usode.
Drugi anime, Welcome to the Space Show, govori o petih otrocih, katerih imena so Natsuki, Amane, Kiyoshi, Noriko in Koji, ki se odločijo, da bodo poletne počitnice preživeli v šolskem taboru v domači gorski vasici. Ko jim pobegne hišni zajček in se ga odpravijo iskat, na poljih odkrijejo nekaj nenavadnega. V koruzi zeva velik krog, sredi katerega najdejo poškodovanega psa, ki ga vzamejo s sabo v šolo ter skrbijo zanj. Pri vsem tem pa se ne zavedajo, da njihov štirinožni prijatelj ni navaden pes, temveč raziskovalec iz vesolja.

Vir: Super RTL

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...