27/05/2014

Deluxe Edition Blu-Ray za novi film o Možeh X


Čeprav je film Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti v kinih šele dobrih pet dni, se je na Amazonu že pojavilo prednaročilo za Deluxe Edition Blu-Ray, za katerega je treba odšteti 74,99 $ (55,05 €). Zaenkrat še ni nobenih podatkov, kaj vse bo Blu-ray plošček vseboval, ampak gotovo je, da bo paket vseboval tudi miniaturno verzijo Magnetove čelade. Deluxe izdajo si lahko pogledate na drugi sliki spodaj, prednaročite pa jo lahko, če kliknete na besedo "Amazon" zgoraj.
Film, ki ga je režiral Bryan Singer, kateri je s filmsko franšizo o Možeh X sploh začel, se trenutno vrti v kinih širom sveta, v njem pa igrata igralski legendi, kot sta Patrick Stewart in Ian McKellen, ter široka paleta drugih znanih in manj znanih igralcev, med katerimi najdemo imena, kot so Hugh Jackman, Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Halle Berry, Nicholas Hoult, Ellen Page, Shawn Ashmore, Peter Dinklage, Omar Sy, Daniel Cudmore, Fan Bingbing, Boo Boo Stewart, Adan Canto, Evan Peters, Josh Helman, Lucas Till in Evan Jonigkeit.
Ekipa Mož X v tem filmu bije vojno za preživetje vrste v dveh različnih časovnih obdobjih. Priljubljeni liki iz originalne trilogije o Možeh X tako združijo moči s samimi sabo v svojih mlajših letih iz Možje X: Prvi razred ter bijejo epsko bitko, v kateri je treba za rešitev prihodnosti spremeniti preteklost.

Vir: SuperHeroHype

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...