25/05/2014

Drugi PV za anime Glasslip razkriva igralsko zasedbo

Pony Canyon je na splet splavil drugi promocijski video za televizijsko animejsko serijo Glasslip. Video vključuje skladbi Natsu no Hi to Kimi no Koe (Poletni dan in tvoj glas), ki jo izvaja Choucho, in Tōmei na Sekai (Prozoren svet), ki jo izvajajo nano.RIPE. Skladbi bosta služili kot tematski pesmi za najavno in odjavno špico animejske serije.

Poleg teh dveh skladb promocijski video razkriva tudi igralsko zasedbo, katere glasove bomo lahko slišali v animeju. K tej igralski zasedbi pa so na uradni strani animejske serije dodali še dva dodatna člana igralske zasedbe. Anime bo doživela premiero 3. julija in govori o šestih dijakih, ki se srečajo sredi poletja. Protagonistka je 17-letna Tōko Fukami, rojena v prefekturi Fukui, ki sanja, da bi postala steklarka. Tako promocijski video kot tudi posamezne karakterje z ustreznimi posojevalci glasov si lahko ogledate spodaj.

Med glavno igralsko zasedbo bodo tako nastopali

18-letna novinka Seria Fukagawa kot Tōko Fukami, hčerka lastnika steklarne,

Saori Hayami (Sword Art Online, MM!) kot Yanagi Takayama, dekle, ki se uči biti model,

Risa Taneda (Strike the Blood, Yuyushiki) kot Sachi Nagamiya, tihi knjižni molj,

dijak na izmenjavi, ki je prišel na poletne počitnice,

Nobunaga Shimazaki (Free!, Donyatsu) kot Yukinari Imi,
član tekaške ekipe, ki je trenutno na okrevanju,

in Daiki Yamashita (Yowamushi Pedal, Gaist Crusher) kot Hiro Shirosaki,
pomočnik v kavarni Kazemichi.

Poleg te zasedbe pa so, kot sem že omenil, na uradni strani najavili še dva dodatna člana, in sicer sta to naslednji posojevalki glasov:

Tōkina mlajša sestra, članica plavalske ekipe, ki podpira svojo sestro,

in Ai Kayano (Guilty Crown, No Game, No Life) kot Momo Shirosaki,
Hirojeva starejša sestra, ki študira na kolidžu in ima fanta v bolnišnici.

Režiser animejske serije je Junji Nishimura (True Tears, Dog Days), pri čemer mu kot asistent pomaga Takefumi Anzai (Hanasaku Iroha - Blossoms for Tomorrow). Tudi za scenarij skrbi režiser, in sicer skupaj z Riko Satou (Tari Tari). Za načrtovanje likov je zadolžen Miki Takeshita (Red Data Girl, Yuruyuri - Happy Go Lily), ki je tudi glavni animacijski direktor, medtem ko je Akito Matsuda (D-Fragments, Dog & Scissors) zadolžen za komponiranje glasbe. Direktor fotografije je Toshie Honda, direktor 3D animacije Kōsuke Haruta, montažerka Ayumi Takahashi, direktor zvoka Kouji Tsujitani in producent Infinite.

Vir: ANN