23/05/2014

Gareth Edwards še vedno režiser nadaljevanja Godzile?


Velika novica dneva je, da bo režiser uspešnice Godzila, Gareth Edwards, režiral skrivnostni "spin-off" film Vojne zvezd, ki bi naj v ameriška kina prijadral 16. decembra 2016. Mnogi so se ob tej novici začeli spraševati, kaj to pomeni za nadaljevanje filma o Kralju pošasti? Thomas Tull, predsednik studia Legendary Pictures, je zato že podal izjavo, s katero je pomiril vse navdušence nad Godzilo.
Za ShockTillYouDrop.com je Tull povedal sledeče: “Garethov filmarski talent ga uvršča med najbolj kreativne in vizionarske režiserje svoje generacije. Načrt je vedno bil, da najprej režira drug film, preden se ponovno lotimo še ene 'Godzile', ampak kdo bi si mislil, da bo ta film del 'Vojne zvezd'. Za oboževalce 'Godzile' imamo veliko v načrtu in z velikim zanimanjem pričakujem, kakšen pečat bo Gareth pustil na vesolje 'Vojne zvezd'."

The Hollywood Reporter je s svojimi informacijami šel še korak dlje in sporočil, da Edwards ne načrtuje samo nadaljevanja Godzile, temveč celotno trilogijo. Ali to dejansko drži, sicer Tully ni potrdil, ampak pustimo se presenetiti.

Vir: SuperHeroHype

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...