19/05/2014

Godzila dobi nadaljevanje


Po velikem box office uspehu na premierni vikend, je Warnerjev predsednik za domačo distribucijo Dan Fellman danes sporočil, da se že pripravlja nadaljevanje filma Godzila.
Studio Legendary Pictures, ki je prispeval 75 % denarja za film, za ostalo je poskrbel studio Warner Bros., je sedaj partner studia Universal Pictures, vendar sta se tako Warner kot tudi Legendary odločila, da bosta za nadaljevanje ponovno združila svoje moči. Predvideva se, da bo nadaljevanje prav tako režiral Gareth Edwards.

Kot sem že omenil v prejšnji novici, so produkcijski stroški Godzile znašali približno 160 milijonov $, film pa je že prvi vikend zaslužil neverjetnih 196,2 milijona $ po vsem svetu, od tega 93,2 milijona $ v ZDA in 103 milijone $ na mednarodnem tržišču.

V prvem filmu o Godzili nastopajo igralci, kot so Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, Sally Hawkins, David Strathairn in Bryan Cranston. Režijo je imel preko Edwards, za scenarij je poskbel Max Borenstein in za zgodbo David Callaham. Producenti filma so Thomas Tull, Jon Jashni, Mary Parent in Brian Rogers, izvršni producenti pa Patricia Whitcher, Alex Garcia, Yoshimitsu Banno in Kenji Okuhira.

Glede na to, da bodo ustvarjalci v nadaljevanju hoteli preseči prvi film, se pojavlja vprašanje, ali jim bo to tudi uspelo. Me pa tudi zanima, kaj bodo pripravili za nadaljevanje in kakšne monstrume nam bodo ponudili poleg Godzile. Kaj si torej vi želite videti v nadaljevanju?

Vir: SuperHeroHype

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...