31/05/2014

Izšel napovednik za filmsko adaptacijo mange Gaki Rock


V sredo se je na uradni strani za filmsko adaptacijo mange Gaki Rock avtorja Daijuja Yanauchija začel predvajati napovednik. Film bo zajadral v japonske kinematografe 28. junija. Režiser filma je Yuji Nakamae (Rookies), scenarij zanj pa je spisal Kōki Yamamoto (Samurai Dash). Napovednik za igrano manga adaptacijo si lahko ogledate spodaj.
Zgodba filma se vrti okoli Gena, rojenega in odraščujočega v Asakusi, ki pomaga v družinskem nočnem klubu. Skupaj s svojimi tremi prijatelji Makotojem, Jimmyjem in Mattsunom se pogosto zaplete v pretepe, vendar pa tudi skrbijo za Genovo družino. Neke noči oče Genu naroči naj gre na železniško postajo po neko žensko. Tam sreča lepotico Chōcho (dobesedni prevod "metulj") in se na prvi pogled zaljubi vanjo. A izkaže se, da je ženska najboljša striptizeta v Osaki, povrhu vsega pa bo še živela v England Theater, nočnem klubu, ki ga vodi njegov oče. Neke noči Gen vidi Chōcho jokati. Ko jo vpraša, zakaj joče, mu pove, da je razlog gostoljubje njegove družine. Naslednjega dne Gena preganjajo jakuze. Sredi pregona reši moškega z imenom Kanata, za katerega se izkaže, da pripada k skupini jakuz Kansai. Ker je pri kockanju izgubil ves denar, so ga preganjali. Zaupa lahko samo lastni sestri, za katero se izkaže, da je to Chōcho. Genu pomagajo tudi njegovi prijatelji, da bi mu uspelo osvojiti srce lepotice.
 

Izvirno mango, ki vsebuje samo en zvezek, je založba Daitosha izdala najprej leta 2003, nato pa še leta 2005. Še en ponatis je sledil leta 2010, ko je mango izdala založba Shonengahosha, ki je 26. maja letos izdala še en ponatis v počastitev filmske adaptacije. Povrhu vsega je v 10. številki revije Young King 28. aprila letos izšlo še posebno "one-shot" poglavje.
Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...