28/05/2014

Izšel novi key visual za Love Stage!!


Na uradni strani prihajajoče televizijske adaptacije yaoi mange Love Stage!!, katere avtorici sta Eiki Eiki in Taishi Zaou, so danes objavili novi key visual, na katerem so vsi štirje glavni karakterji. Marca je izšel tudi 60-sekundni promocijski video, ki si ga lahko ogledate spodaj. Televizijska animejska serija bo premiero doživela 9. julija, in sicer na kanalih Tokyo MX in Sun TV.
Animejska serija se bo predvajala tudi na drugih kanalih, vendar na različne dneve, in sicer od 10. julija na BS11, od 11. julija na Mie TV Housou, od 13. julija na TV Saitama, Chiba TV in tvk ter od 15. julija na Gufu Housou in TVQ Kyushyu Housou.

Med igralsko zasedbo oz. zasedbo posojevalcev glasov se nahajajo Tsubasa Yonaga kot Izumi Sena, Takuya Iguchi kot Ryoma Ichijo, DAIGO kot Shougo Sena, Daisuke Hirakawa kot Rei Sagara, Ryutaro Okiayu kot Seiya Sena, Sayaka Ohhara kot Nagisa Sena, Ryohei Kimura kot Takahiro Koroi, Kazutomi Yamamoto kot Kosuke Sotomura, Kyoko Sakai kot Kasumi Shino Shotaro Marikubo kot Kojiro Ryuzaki in Jyunji Majima kot Tenma Hidaka.


Vir: Crunchyroll

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 9/2024

V soboto, 13. 4. 2024, ob 17. uri ste vabljeni na Večer animejev in družabnih iger 9/2024 , ki bo potekal v Kulturnem inkubatorju na Korošk...