20/05/2014

Juliette Lewis se je pridružila zasedbi Jem and the Holograms


Juliette Lewis je najnovejša pridobitev za zasedbo igrane adaptacije Jem and the Holograms, ki jo režira John M. Chu (G.I. Joe: Retaliation). Jem and the Holograms je risana serija iz osemdesetih let prejšnjega stoletja, ki jo je ustvarila Christy Marx in je bila delo sodelovanja med Hasbrom, Marvelom in Sunbow Productions. Predvajati se je začela leta 1985 in je trajala tri sezone.
Deadline poroča, da zaenkrat še ni znano koga bo nominiranka za Oskarja igrala, zato oboževalci lahko za zdaj samo ugibajo. Je pa znano, da ima Lewisova izkušnje z rockovskimi nastopi, saj je imela svojo lastno skupino Juliette and the Licks, dokler ni leta 2009 začela s solo kariero. Poleg tega ista stran poroča tudi, da je poleg glavne igralske zasedbe še vedno malo znanega o dodatni igralski zasedbi.
Lewisova je lani nastopila v za Oskarja nominirani drami August: Osage County, letos pa jo lahko vidimo v ABC-jevi nanizanki Secrets and Lies, kjer bo igrala ob Ryanu Phillippeju, v Kelly & Cal in filmu Hellion.

Vir: Deadline

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...