24/05/2014

Junija se zaključi manga Code Geass: Sōbō no Oz


V tej številki reviji Monthly Comp Ace založbe Kadokawa so sporočili, da se bo "spin-off" manga Code Geass: Sōbō no Oz (Code Geass : Oz the Reflection) zaključila v naslednji številki, ki izide 26. junija. Manga je začela izhajati v reviji Newtype Ace založbe Kadokawa Shoten leta 2012 in avgusta prejšnje leto presedlala na Monthly Comp Ace.
Zgodba v mangi se odvija okoli Aldrin Zevon, dekleta v protiteroristični enoti Britannskega imperija, ki se imenuje Glinda Knights. Pilotira enoto KMF Lancelot Grail. Grb enote Glinda Knights je referenca na dobro čarovnico Glindo iz romanov o Ozu.

Eiji Nakata, ki je narisal že modele enote Knightmare Frames v originalni animejski seriji, je narisal tudi modele enot KMF za mango. Pri mangi sta sodelovala še dve osebi, ki sta imeli svoje prste tudi pri animejski seriji, in sicer Kenji Teraoka in načrtovalec likov Takahiro Kimura, ki je napravil surove skice likov tudi za mango.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...