23/05/2014

Konec mange Servant x Service


V junijski številki Square Enixovega mesečnika Monthly Big Gangan je bilo najavljeno, da se bo v julijski številki, ki bo izšla 25. junija, končala manga Servant x Service, katere avtorica je Karino Takatsu, medtem ko bo 4. in hkrati tudi zadnji zvezek prišel na prodajne police 25. avgusta.
Takatsujeva je začela to štiriokensko manga serijo izdajati leta 2011. Manga je dobila že tudi 13-delno televizijsko animejsko adaptacijo, za katero so poskrbeli pri A-1 Pictures.
Zgodba govori o Lucy Yamagami, ki je bila kot javna uslužbenka poslana v neko vladno ustanovo v nekem mestu v prefekturi Hokkaido. Izkaže se, da se mora Lucy o svoji novi službi naučiti še marsikaj. Povrhu vsega pa se znajde v družbi več kot čudaških kolegov. Če ste torej mislili, da je delo državnega uslužbenca dolgočasno, potem raje še enkrat dobro premislite. Servant x Service je komedija o državnih oslužbencih, v kateri Lucy in njeni kolegi aktivno ter na skrivaj vsak dan služijo družbi.
Pred to mango je Takatsujeva ustvarjala mango Working!!, ki je bila prav tako adaptirana v animejsko serijo, katera vsebuje kar dve sezoni.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...