23/05/2014

Kyo Hatsuki začenja z novo mango


Mangaka Kyo Hatsuki je v sredo na Twitterju zapisala, da začenja z novo manga serijo, ki se bo imenovala Jun-ai Junkies (Pure Love Junkies). Prvo poglavje mange bo izšlo v Akita Shotenovi reviji Young Champion 23. junija. Potrdila je tudi, da ta nova manga serija ni nadaljevanje njene erotične komedije Ren-ai Junkies (Love Junkies), ampak da v prihodnje vseeno želi v svoj novi izdelek vključiti tudi nekatere karakterje iz svojega prejšnjega.
Hatsukijeva je začela izdajati manga serijo Love Junkies v reviji Young Champion leta 2000, založba Akita Shoten pa je izdala zadnji, 26. zvezek te mange leta 2009. Med druge Hatsukijine manga serije spadata tudi Cross and Crime in Inu-Neko. Slednja ima tudi igrano filmsko adaptacijo. Hatsukijeva je sodelovala tudi s studiom Gainax pri nastajanju štiriokenske manga serije Sadon-Desu. Ta isti studio je leta 2013 na Tokyo International Anime Fair najavil, da načrtuje animejsko adaptacijo mange Sadon-Desu. Tudi Hatsukijeva je izjavila, da bo ta manga verjetno dobila zeleno luč v letošnjem letu.
Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...