28/05/2014

Manga Attack on Titan: No Regrets se končuje


V reviji ARIA založbe Kodansha so najavili, da se v naslednji številki, ki izide 28. junija, zaključuje manga Attack on Titan: No Regrets (Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku), katere avtorja sta Hikaru Suruga in Gun Snark. Zadnje poglavje mange bo vsebovalo profilno ilustracijo Levija, ki jo bo napravil Suruga, ter barvne strani. Poleg tega bo manga pristala tudi na naslovnici revije.

Suruga in Snark sta začela izdajati mango, ki je v bistvu stranska zgodba mange Attack on Titan, katere avtor je Hajime Isayama, septembra lani. Zgodba v mangi se osredotoča na preteklost stotnika Levija in vključuje tudi njegovo prvo srečanje s poveljnikom Erwinom in njegov pristop k izvidniški enoti.

Prvi zvezek je na Japonskem bil izdan v več kot 500.000 izvodih. Zaradi prologa mange je bila lanska novembrska številka revije v tednu dni razprodana, zato so prolog ponovno izdali v decembrski številki. Tudi letošnja januarska številka, v kateri je bil dejanski začetek mange, je bila razprodana, kar je založbo Kodansha pripravilo do tega, da je naklado revije povečala za desetkrat.

Prvi zvezek mange v angleškem jeziku je načrtovan za naslednji mesec.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...