27/05/2014

Manga Black Bullet se končuje


Predogled avgustovske številke revije Dengeki Maoh založbe Kadokawa navaja, da se manga adaptacija lahkih romanov Black Bullet avtorja Shindena Kanzakija, katero ustvarja Hon Marino, s to številko, ki bo na Japonskem išla 27. junija, končuje. Predogled nakazuje šokantno in dramatično zadnje poglavje.
Black Bullet govori o dijaku Rentarōju, mladeniču, ki ima skrivnostno sposobnost, s katero se lahko bojuje proti bitjem imenovanim Gastrea, rasi viroznih parazitov. Zgodba je postavljena v bližnjo prehodnost in prikazuje dejanja tega mladeniča.
Manga je začela nastajati leta 2012, založba Kadokawa pa bo 27. junija na japonsko tržišče splavila že 4. zvezek. Kanzaki, ki je avtor lahkih romanov, je le-te začel izdajati julija 2011. Za illustracije v romanih je poskrbel Saki Ukai. Založba ASCII Media Works je oktobra lani izdala že šesti roman iz te serije. Aprila letos pa je serija lahkih romanov dobila tudi televizijsko animejsko adaptacijo.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...