30/05/2014

Manga Gakuen Polizi se končuje


V junijski številki revije Comic High! založbe Futabasha so najavili, da se bo yuri manga Gakuen Polizi avtorice Milk Morinaga zaključila v naslednji številki, ki izide 21. junija. Kot zanimivost lahko povem, da si je licenco za severnoameriški trg pridobila založba Seven Seas in načrtuje izdajo prvega zvezka v angleščini prav tako v juniju.
Pri Seven Seas so o mangi zapisali sledeče:
Sasami Aoba je kot otrok sanjarila, da bi postala branilka pravice, kakršna so magična dekleta in "Sentai Rangerji" na televiziji, ki jih občuduje. Od takrat je minilo mnogo let in Sasami je zdaj policistka. Njena prva naloga je, da se infiltrira v srednjo šolo za dekleta Hanagaki in poroča o vsakršnih morebitnih težavah.

Že prvi dan izdajanja za dijakinjo Sasami presenečena odkrije, da je domnevna kradljivka knjig v bistvu Sakuraba Midori, še ena policistka pod krinko. Poleg tega Midori vztraja, da je za to šolo zadolžena ona in ne Sasami. Bosta ti dve dekleti postali nasprotnici, partnerki ... ali kaj drugega?
Morinaga je začela s to manga serijo v reviji Comic High! maja 2012, prvi zvezek pa je prav tako bil izdan lani.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange CAT'S EYE prihaja letošnjo jesen

Francoska televizijska postaja  TF1 je s prvim uradnim napovednikom najavila igrano adaptacijo mange  Cat's Eye  mangakaja Tsukase Hōjō...