27/05/2014

Manga World Trigger dobi anime


Založbi Shueisha in Viz Media sta najavili, prva v japonski in slednja v angleški izdaji revije Shonen Jump, da manga World Trigger avtorja Daisukeja Ashihare dobi televizijsko animejsko adaptacijo.
Viz Media opisuje mango sledeče:
Weekly Shonen Jumpova nova serija ni iz tega sveta! Vrata v drugo dimenzijo so se sunkovito odprla, skoznje pa so prišla orjaška, nepremagljiva bitja, ki ogrožajo celotno človeštvo. Zemljina edina obramba je skupina bojevnikov, ki so se polastili tuje tehnologije, da bi vrnili udarec!
World Trigger je debitiral v lanski 11. številki japonske revije Weekly Shonen Jump. Pri založbi Viz Media so manga serijo dodali k digitalni verziji revije Weekly Shonen Jump, prva tiskana izdaja v angleškem jeziku pa bo na voljo šele 7. oktobra.

Pred to mango je Ashihara delal na 4 zvezke obsegajoči mangi Kashikoi Inu Lilienthal , ki je med leti 2009 in 2010 prav tako izhajala v reviji Weekly Shonen Jump.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...